пʼятниця, 17 жовтня 2014 р.

Розпочинається наша поїздка з рідного Палацу дітей та юнацтва. Ми вирушаємо до Лодзю на фестиваль «Folkove Inspirations», де любов до фольклору об’єднає 17 країн. В двоповерховому автобусі їдуть танцювальний ансамбль «Фламінго», вокально-інструментальний колектив «Первоцвіт» , київські скаути та вихованці славутицького Палацу дитячої та юнацької творчості. Ну і звичайно ми, юні журналісти «ЮН-ПРЕССу», які будуть висвітлювати для вас події, обличчя та атмосферу фестивалю. 
Поїздка в автобусі – це початок нових знайомств. Але в такому потоці нових та цікавих людей важко запам’ятати їх імена. Тому ми помічаємо яскраві деталі, що допомагають нам ідентифікувати їх надалі. 
Ці портрети – крапля в морі серед цікавих людей, учасників нашого фестивалю. Усі вони креативні, талановиті та повні надії. Надії, що цей фестиваль вони запам’ятають на все життя. Ми посміхаємось, чекаємо з нетерпінням приїзду в Лодзь, а в душі ми хвилюємось. Особливо ті, хто їдуть вперше. Ми заплющуємо очі,і уявляємо. Яке це місто,де ми будемо жити. Ми мріємо, засинаємо, знайомимось і наближаємось до міста, яке стане нам домом більш ніж на тиждень.


Всіх, кого ви впізнаєте за нашими портретами, просимо називати у коментарях :)

Немає коментарів:

Дописати коментар