пʼятниця, 17 жовтня 2014 р.

Дівчина з "жовто-блакитними" косами

Дорогою до Польщі її можна було помітити усюди. Маючи дзвінкий голос і типову українську зовнішність, вона привертала до себе увагу багатьох оточуючих. Її лідерські якості давали про себе знати: сама себе вона описує як уперту, емоційну та рухливу людину. Важко не погодитись, що саме ці три якості, як ніякі інші, поєднуються зі сталим образом моторної української дівчини. Про таких як вона у народі кажуть: "Має серце з перцем". Карі очі яскраво виблискували з-під чорних брів на її харизматичному обличчі, а довгі темні коси, прикрашені стрічками національних кольорів, звабливо вигравали на вітрі. Навіть футболка з написом "Люблю Україну!" говорила про патріотизм юної панянки.
До Лодзю, на фестиваль дитячо-юнацької творчості - "Folkowa Inspirazia", ця дівчина їде у складі ансамблю народної музики "Первоцвіт". Прийти до колективу її надихнула молодша сестра і от вже 4 роки вона займається у цьому ансамблі вокалом, грає на ложках та бубні. Цей фестиваль буде для дівчини складним випробуванням, адже вона виконуватиме дві пісні сольно перед великою аудиторією і до того ж це буде її перший виступ за кордоном. 
Від самого фестивалю дівчина очікує щонайкращих вражень і, звісно, нових знайомств. Ми ж бажаємо їй успіху і вдалого виступу.
Вікторія Золотова
Роман Чумак 

Немає коментарів:

Дописати коментар