пʼятниця, 17 жовтня 2014 р.

Дивовижна посмішка, палкі очі

Автобус маршрутом Київ-Лодзь заповнений вщент. Підлітки з різних куточків України зібралися разом, аби вирушити на фестиваль дитячо-юнацької творчості у Польщі. 
В самому куточку автобуса причаївся, з першого погляду, сором'язливий хлопець, який одразу зачарував своєю посмішкою та палкими очима. Як виявилося, на фестиваль він їде у складі народного художнього колективу-ансамблю сучасної хореографії "Фламінго". Чотири роки тому він навіть не підозрював, що буде займатися танцями: "Спочатку, я не сприймав це серйозно, але потім дійсно закохався в цю справу!". Наразі хлопець не уявляє свого життя без хореографії і прагне пов'язати з цим своє майбутнє. 
Не дивлячись на свій юний вік, подорож до Польщі для парубка - не вперше. Зі своїм колективом він побував у різних куточках України, а також за її межами: Болгарія, Сербія та інших країнах.
Друзі-танцюристи юнака стверджують, що він лише на перший погляд здається скромним та сором'язливим, а насправді – дуже веселий, жвавий та дружелюбний, тому в їхніх подорожах ніколи не буває сумно.
"Від фестивалю я очікую лише перемоги!", - цілеспрямовано заявляє хлопець. Тож, побажаємо, аби його виправдалися і колектив "Фламінго" повернувся додому з жаданим першим місцем!
Катерина Бухонська

Немає коментарів:

Дописати коментар